[showmodule id="15507007"]
CoachingGardenExperienceHovenierszakenOffline tools voor hoveniersOnline tools voor hoveniersSoftware

Bewust worden en opkomen voor jezelf

Met enige jaren ervaring als zelfstandig hovenier had ik (Antwan van der Stelt van Antwan Tuinen) meer en meer behoefte aan ondersteuning. Niet omdat ik onvoldoende werk heb. Maar vooral om als ondernemer meer te groeien.

De coaching van Jelle was op maat en passend bij mij en mijn bedrijf. Zijn feedback heeft me duidelijk gemaakt dat ik me zakelijker naar klanten moet opstellen. Vooral ook het gesprek voeren en doorvragen naar het budget. Zijn tips hielpen me goed op weg. Ik ben me meer bewust geworden van het feit dat ik meer zakelijk in mijn werk moet staan. Meer voor mezelf opkomen.

Je weet dat je dit als ondernemer moet doen. Maar in de praktijk laat je je te gemakkelijk door klanten leiden en  beïnvloeden. Je wilt graag voldoende werk hebben en vergeet te makkelijk dat je niet tegen elke prijs aan de slag moet gaan. Kwaliteit leveren voor een eerlijke prijs dat is wat ik moet doen!