Home » Nieuws » Crisis?
ActiesCashbackCoachingGardenExperienceHovenier NederlandHovenierszakenNieuwsOffline tools voor hoveniersOnline tools voor hoveniersOver TuinKeurReferentiesSoftwareTuinKeur ondersteuntTuinKeur verbindt

Crisis?

 We hebben afgelopen weken een aantal telefoontjes gekregen van onze leden met de vraag: ‘gaat het wel goed bij TuinKeur?’ Het antwoord is volmondig Ja! Deze vraag is ontstaan door het vertrek van twee collega’s. Ondanks deze wijzigingen is ons team niet alleen aangevuld maar juist versterkt!

 

Uitbreiding en versterking. Waarom? 

Met TuinKeur en haar leden willen we ons de komende maanden meer en meer profileren. Waarom zou u zich kunnen afvragen. Er is immers een overvloed aan werk. Dat laatste klopt. Maar wij zijn bezig om ons voor te bereiden op minder goede tijden. De Brexit, economische ontwikkelingen in Duitsland en het ‘stikstofbesluit’ zijn zo een aantal ontwikkelingen die een grote invloed kunnen hebben op onze economie.

 

Dit betekent voor ons als TuinKeur een focus op twee hoofdzaken;

1- TuinKeur verbindt consumenten met vakbekwame hoveniers. Wij zijn actief in de landelijke media met reclamecampagnes waar uw klant ons dagelijks tegenkomt. Op het internet, social media, radio en tijdschriften zijn wij te vinden. Ons doel is om consumenten te begeleiden naar vakbekwame hoveniers.

 2- TuinKeur is voor veel van haar aangesloten bedrijven een klankbord/coach. Met alledaagse maar ook specifieke vragen uit het ondernemerschap kan de hovenier bij ons terecht. Met vragen zoals: Hoe kan ik mijn huidige processen optimaliseren en wat is dan het rendement?

Als TuinKeur-team zijn wij met z’n allen verantwoordelijk voor het succes van TuinKeur-hoveniers. Bent u benieuwd naar de specifieke taken van ons team? Kijk dan op deze pagina.

 

Als er verder nog vragen of opmerkingen zijn dan horen wij dit graag. Ook tips en ideeën zijn welkom.