Home » TuinKeur ondersteunt » Coaching » Cursus ‘verbeter uw rentabiliteit’
CoachingGardenExperienceHovenierszakenOffline tools voor hoveniersOnline tools voor hoveniersSoftware

Er leeft van alles in onze branche. Er zijn veel vragen en een grote behoefte aan antwoorden. Op maat en persoonlijk. Ondernemers willen verbeteren en groeien. Afgelopen jaar hebben wij vijftien workshops door het hele land gegeven over focus op rentabiliteit. Hierop hebben we vervolgens  op individuele basis 51 ondernemers gecoacht en hun eigen winstgevendheid kritisch bekeken. Hoe zijn de cijfers? Welke processen en werkzaamheden bepalen het resultaat?

Het bespreekbaar maken van de moeilijkheden in ons werk is belangrijk.

Na de workshops is er onlangs een terugkomdag georganiseerd. In een informele en ontspannen setting hebben we ieders aanpak besproken. Vertrouwelijke zaken werden gedeeld en herkenbare situaties kwamen op tafel. Het probleem van de een bleek ook vaak het probleem bij de andere. Het bespreekbaar maken van de moeilijkheden in ons werk is belangrijk. Zo komen we er achter dat we in onze branche vaak tegen dezelfde zaken aanlopen. Deze herkenning is goed. Gedeelde smart is halve smart.

Samen kun je meer dan alleen.

Persoonlijke begeleiding op maat houdt de ondernemer scherp. Blijven verbeteren, blijven groeien. Een blik van buiten verwijdert uw blinde vlek. Samen kunt u meer dan alleen.


Coachingstraject ‘Rentabiliteit

Hoveniers hebben de mogelijkheid deel te nemen aan het coachingstraject ‘Rentabiliteit’. Met welke verbeterpunten kan uw bedrijf structureel worden verbeterd? Bij elk contactmoment wordt gekeken welke veranderingen en verbeteringen voor de betrokken ondernemer en onderneming het best passen. Meer informatie, zie: coachingstraject ‘Rentabiliteit. Of vraag de gratis brochure aan.