Hovenierscongres GardenExperience 2018 verbindt onderwijs met ondernemen

Zoals uit de eerder gehouden enquête blijkt, is er een tekort aan goed personeel. Waar blijft de nieuwe generatie hoveniers? TuinKeur wil onderwijs en ondernemers met elkaar verbinden. GardenExperience 2018 biedt studenten de mogelijkheid om kennis te maken met hoveniers en het vak.

Met TuinKeur toekomstproof

De toekomst van de hoveniersbranche ligt in handen van de jeugd. Er moeten nieuwe jongeren enthousiast gemaakt worden. TuinKeur brengt hoveniers in opleiding naar GardenExperience 2018 om hen in contact brengen met ondernemende hoveniers. Hoe ziet het hoveniersvak eruit in de praktijk?

Heel groen onderwijs uitgenodigd

Alle groene scholen in Nederland zijn uitgenodigd door TuinKeur voor GardenExperience 2018. Zo maken studenten kennis met ondernemende hoveniers, en andersom. Hoe kom je aan het werk als jonge hovenier in spé? Hoe kom je als hovenier in contact met hoveniers in opleiding? Hoe kom je aan goed personeel? Met sprekers en workshops is GardenExperience 2018 een dag waar hoveniers samenkomen om beter te worden in hun werk.

50 gratis studentenkaarten

TuinKeur vindt het belangrijk dat er verbinding tussen onderwijs en ondernemen plaatsvindt. Daarom zijn de eerste 50 kaarten gratis voor studenten.

Bestel hier een studenten ticket

Hoveniers kunnen zich hier registreren. Je mag ook een reactie sturen naar: info@gardenexperience.nl of bel met 0528-331678.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *