De kracht van online mond-tot-mond reclame

Waarom werken met online recensies? 

Dit horen wij te vaak van hoveniers: ‘Wij doen niet aan marketing want wij krijgen ons werk door mond-tot-mond reclame.’ Wanneer u als ondernemer zo overtuigd bent van mond-tot-mond reclame, waarom doet u dit dan niet online? Voor hoveniers is er speciaal de website www.hoveniernederland.nl ontwikkeld.

 Vijf redenen om dit te doen:

1. Persoonlijke aanbevelingen leiden tot keuze

Doet u het ook? Voordat u een product of dienst afneemt eerst op zoek naar ervaringen in uw omgeving of online? Bijna iedereen doet het. Aangetoond is dat mensen zulke ervaringen hoger waarderen dan statistieken. HovenierNederland biedt daarom ruimte voor zulke persoonlijke aanbevelingen en recensies!

2. Permanent positief resultaat

Recensies op HovenierNederland blijven altijd online staan. Zo heeft een eenmalige positieve recensie van een klant permanent resultaat. Handig voor toekomstige klanten die op zoek zijn naar aanbevelingen!

3. Uw goede werk? Zichtbaar!

Kwaliteit loont. Met een kwaliteitsscore is voor toekomstige klanten direct zichtbaar wat voor werk u levert. Recensies en aanbevelingen werken dankzij HovenierNederland in uw voordeel. Deze kwaliteitsscore kunt u weer laten zien op uw website!

4. Meer binding met uw klant

U laat zien dat u de mening van uw klanten waardeert. U bent zeker van uw zaak: u levert goed werk. Om een aanbeveling of recensie vragen aan uw klant? Daar schrikt u niet voor terug!

5. Gratis en voor niets!

Deelnemen is gratis. Wat heeft u te verliezen? Maak gebruik van de persoonlijke aanbevelingen van klanten om nieuwe klanten aan te trekken.

Bang voor negatieve recensie? Niet nodig!

Er kan iets misgaan dat leidt tot een slechtere beoordeling. HovenierNederland biedt volop de mogelijkheid om dan uw kwaliteiten als ondernemer te laten zien: u kunt een reactie plaatsen met een beoogde aanpak en oplossing. Zo laat u juist zien dat u klantgericht denkt en handelt!

Er zijn recensieformulieren beschikbaar die u kunt achterlaten bij uw klanten. Deze zijn inclusief antwoordenvelop en gratis verzending!

Doe er je voordeel mee!