Home » Uncategorized » Office: tijd voor vernieuwing?!
ActiesCashbackCoachingGardenExperienceHovenier NederlandHovenierszakenNieuwsOffline tools voor hoveniersOnline tools voor hoveniersOver TuinKeurReferentiesSoftwareTuinKeur ondersteuntTuinKeur verbindt
In de praktijk merken we dat veel hoveniers nog met (sterk) verouderde software werken. Bekend voorbeeld hiervan is Microsoft Office. Wanneer u hier in de praktijk (nog) mee werkt dan merkt u daar wellicht zo nu en dan al wat van. Voorbeelden zijn koppelingen in e-mailberichten die niet goed werken of ontvangen Word-documenten zien er op uw PC aanzienlijk anders uit dan op de PC van de auteur.
Met abonnement altijd up-to-date!
Waar voorheen vaak alleen dure softwarepakketten konden worden aangeschaft is de huidige praktijk dat er steeds meer wordt gewerkt met abonnementen. Zo heeft u voor € 8,80 per maand een compleet Office pakket welke is te gebruiken op vijf pc’s/tablets of Macs per gebruiker. Voordeel van een dergelijk pakket is dat je altijd up-to-date bent. Van tijd tot tijd zijn er updates beschikbaar die eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd. Voor meer informatie kijkt u op www.office365.nl.