Home » Uncategorized » Samen staan we sterk!
ActiesCashbackCoachingGardenExperienceHovenier NederlandHovenierszakenNieuwsOffline tools voor hoveniersOnline tools voor hoveniersOver TuinKeurReferentiesSoftwareTuinKeur ondersteuntTuinKeur verbindt

Vanaf het najaar heeft de hovenier over het algemeen weer wat meer tijd. Voor ons de tijd om te kijken of er nog hoveniers in Nederland zijn waar we onze groep mee kunnen versterken.

Dit doen we aan de hand van acquisitie door middel van direct mail in combinatie met bellen voor een kennismaking. Ook dit jaar staan er weer een aantal workshops op het programma, welke we dit jaar veelal zullen combineren met leveranciers, daarover volgt meer informatie. Het is een hele tijdsinvestering voordat we bij een nieuw potentieel TuinKeur bedrijf zitten die past bij onze organisatie. Hier gaan we mee door, want samen staan we sterk.

Maar misschien ken jij ook nog wel een bedrijf, waar je bijvoorbeeld veel mee samenwerkt, die goed past bij TuinKeur, laat het ons weten, want samen staan we sterk. Ik hoor het graag.
hendrik
Hendrik Westra
Bedrijfsadviseur TuinKeur
hendrik@tuinkeur.nl