[showmodule id="15507007"]
ActiesCashbackHovenier Nederland

Er zijn drie hoofd redenen voor de consument om tuinverlichting te nemen. Hiervan is veiligheid één.

Top 3 redenen om te kiezen voor tuinverlichting. 

1. Licht creëert zicht
Het klinkt vrij simpel en dat is het ook: met licht zorg je voor zicht. Dat betekent dus over een goed verlicht pad naar je deur lopen, makkelijk het sleutelgat vinden en soepel je auto op de oprit parkeren. En als je ’s avonds van binnen naar buiten kijkt, kun je nog steeds genieten van je mooie tuin of terras. Daarbij kun je met licht zelf bepalen wat je wilt zien: is het die mooie boom, bijzondere vijver of allebei?

2. Lekker lang buitenleven
Met tuinverlichting creëer je sfeer en ontspanning. Stel je voor: tot ’s avonds laat heerlijk buiten kunnen eten en borrelen of lekker liggend op je loungebank dat spannende boek nog even kunnen uitlezen. Op mooie dagen geniet je met sfeervolle tuinverlichting extra lang van het buitenleven. En je hoeft je luie stoel er niet voor uit. Als het donker wordt, springt je verlichting automatisch aan.

3. Veiligheid
Zeg eens eerlijk, hoe vaak heb je ’s avonds naar buiten getuurd en getwijfeld of er iemand in de tuin stond? Inbrekers houden ervan in het donker te werken en worden vooral aangetrokken door huizen en tuinen zonder licht. Uit onderzoek blijkt dat de aanwezigheid van voldoende buitenverlichting de kans op inbraak aanzienlijk verkleint. Een extra goede reden dus om je tuin, oprit of terras te verlichten.

Het najaar is een geschikt moment om tuinverlichting onder de aandacht te brengen. Onderstaand is een flyer actie gerealiseerd waarbij gekozen is voor het thema: veiligheid.