Cashback-actie 2019

Maakt uw klant al kans op € 1000,- cashback?

Met de cashback-actie willen we het u makkelijker maken om recensies te verzamelen en kan u uw klanten een leuke actie aanbieden. Deze actie is ook een uitstekend middel om uw bedrijf te promoten in uw regio. Met beschikbare promotiematerialen en tools kunnen potentiële klanten eenvoudig bereikt worden. Dit kan met flyers, persberichten, content voor de eigen website en ondersteuning bij de actie op social media. Dit word aangevuld met de mond-tot-mond reclame van de ingevulde recensies en zo wordt de maximale aandacht gegenereerd voor uw bedrijf.

De cashback-actie is elke maand weer een feestje!

Hoe werkt het?

Iedere klant van een TuinKeur-hovenier kan meedoen aan de cashback-actie in 2 stappen.

Lieuwe Westra is namens TuinKeur aanwezig bij elke trekking: ‘Het is elke maand een feestje. Het begint met dat we de winnaars op een ludieke wijze bekend willen maken. Dit zorgt voor veel voorpret. Na de trekking benaderen we de gelukkige prijswinnaars en plannen we, in overleg met de hovenier, een uitreiking in’. Hier staat ook de TuinKeur-hovenier centraal. Inmiddels zijn er al vele winnaars bij hoveniers door het hele land.

Neem contact op


Telefoon: 0528-331678


Whatsapp: +31 528 331 678 (08:30 - 17:00)


E-mail: workshop@tuinkeur.nl


Laat een reactie achter

Hoe helpt de CASHBACK-actie uw bedrijf?

Belangrijkste voorwaarde voor deelname van uw klant aan deze actie is dat men een recensie schrijft over uw werkzaamheden op HovenierNederland.nl. Juist deze recensies worden steeds belangrijker in het keuzeproces van de consument. Onderzoeken geven zelfs aan dat 80% van de consumenten een recensie leest voordat zij een aankoop doen. Deze recensies dragen daarnaast bij aan uw online vindbaarheid: consumenten weten u beter te vinden!

 Laten we samen de actie weer tot een succes maken!

Cashback-fimpjes

Iedere maand wordt de winnaar op een ludieke manier getrokken. Bekijk hieronder het laatste filmpje van de actie.

Bestel cashback promotiemateriaal in onze webshop

Onderscheid uw bedrijf in vier stappen:

1 Marketing
Breng de actie onder de aandacht via uw website, Facebook en offerte. Maak gebruik van alle promotiematerialen van TuinKeur.

2 Klanten
Vertel uw klanten over de actie en laat een flyer bij hen achter.

3 Recensies
Vraag uwklanten om een recensie in te vullen op www.hoveniernederland.nl.
4 Onderscheiden
Met deze recensies onderscheid u zich. Deze recensies zijn goed voor nu én later.

Uw klant maakt kans op € 1.000,- CASHBACK.

De recensie is geschreven en dan?

Elke eerste week van de maand trekken wij op een ludieke manier winnaars. Het zijn de winnaars van de voorgaande maand. De uitslag is te zien op www.tuinkeur.nl/cashback-actie/trekkingen/ of op onze facebookpagina.

Als uw klant de gelukkige winnaar is, dan komen we samen met een team van TuinKeur langs om persoonlijk de prijs uit te reiken bij de winnaar in de tuin. 

De CASHBACK-actie loopt van maart tot en met november 2019. Heeft uw klant eenmaal een recensie geschreven, dan spelen ze de gehele actie mee!

Wordt uw klant ook een cashback-winnaar?

Hoveniers over de CASHBACK-actie van TuinKeur:

Je merkt dat mensen enthousiast mee doen. We doen er veel aan om klanten te attenderen op de cashbackactie. Tijdens de koffie bij werkzaamheden leggen we vaak even een foldertje neer. Bij de factuur per e-mail staat onderaan dat ze kans maken op een leuk geldbedrag.

Albert van der Smit

Tuinverzorging sTs

We zorgen eerst dat de klant tevreden is. Na het opleveren van een tuin komen we langs met recensieformulieren. Ik kijk regelmatig naar de recensies die we krijgen. Feedback is goed en positieve feedback is helemaal leuk. Ieder dorp heeft verschillende hoveniers en recensies kunnen de doorslaggevende factor zijn.

Martijn van Ham

Hoveniersbedrijf van Ham

We hebben al best wat klanten die een recensie schrijven. We vertellen onze klanten per e-mail of via de telefoon over de cashbackactie. We doen een flyer over de actie in de offertemap en vertel het ook bij gesprekken. Bij de rekening zit ook een flyer en naderhand sturen we nog een extra e-mail. De reactie van de klant is altijd positief. Ik zie recensies als waardevolle toevoeging. Als ik een bedrijf op internet zoek kijk ik ook naar wat klanten van dit bedrijf vinden. Recensies zijn een stukje promotie naar andere mensen toe en het is waardering voor je werk.

Sander Lamme

H. Lamme en Zonen Groenprojecten

Superactie! We maken onze klanten er ook op attent als ze de factuur krijgen. We bellen er achteraan of zeggen: “Vul een recensie in en je maakt kans op een leuk geldbedrag.” Wij hadden de landelijke primeur en dat is voor ons, onze klant en TuinKeur, natuurlijk geweldig. Mensen lezen de recensies en klanten kiezen voor ons vanwege goede recensies. Door de cashbackactie komt er meer reuring in de markt!

Anne Elverdink

Elverdink Hoveniers)

Wij stoppen een flyer over de cashbackactie bij de facturen om onze klanten op de actie te attenderen. Recensies geschreven over mijn bedrijf.

Corné Staal

Staal Tuinaanleg

De cashbackactie loopt op zich goed, het is wel een reminder om het regelmatig tegen de klant te blijven zeggen. Door de drukte vergeet ik dat nog weleens maar ik probeer het zoveel mogelijk te delen. Sinds de actie zijn er ook meer recensies geschreven over mijn bedrijf.

Wouter Heideman

Heideman Hovenier

‘Ik vind het een geweldige actie en ik merk ook dat mensen graag een recensie achterlaten om mee te doen. Nooit gedacht dat een van mijn klanten zou winnen! Je ziet maar: niet geschoten is altijd mis.’

Wietse Pluijm

Wietse Pluijm Hoveniersbedrijf

Consumenten over de CASHBACK-actie van TuinKeur:

‘Toen ik hoorde dat ik gewonnen had was ik overdonderd. Geweldig om iets te winnen door een complimentje te geven aan de hovenier.’

Winnaar uit Bunschoten

‘De kans dat ik in het huis kon wonen waar ik nu woon was al één op tweeduizend en nu ook nog de CASHBACK-actie gewonnen waarbij de kans niet groot was!’

Winnaar uit Amsterdam

‘Nooit gedacht dat we zouden winnen.’

Winnaar uit Hendrik Ido Ambacht

‘Dit geld kunnen wij niet in onze tuin kwijt, onze hovenier heeft alles perfect gemaakt.’

Winnaar uit Son

‘Dit geld gaat zeker terug de tuin in.’

Winnaar uit Groningen

‘We hebben nog een paar wensen voor de tuin, dus dit geld komt op een mooie plek terug.’

Winnaar uit Aalten

Heideman Hovenier

‘Ik was al supertevreden en schreef daarom een recensie. Om dan ook nog een prijs te winnen is supermooi.’

Winnaar uit Amersfoort

Wordt uw klant ook een cashback-winnaar?