[showmodule id="15507007"]
ActiesCashbackHovenier Nederland

Beste TuinKeur-hovenier,

Samen met de TuinKeur-hovenier willen we dat de consument optimaal kan genieten van zijn tuin. Belangrijk vinden wij dat de keuze van de consument voor een hovenier makkelijker wordt.

Kies je voor een hovenier?
Dan kies je voor een TuinKeur-hovenier.

Om dit besef bij de consument duidelijk te krijgen ontwikkelen wij vele acties welke jij kan gebruiken voor jouw bedrijf. Het najaar is een uitermate geschikt moment voor de hovenier om de aandacht op zijn/haar bedrijf te vestigen. Momenteel zitten we in de laatste maand (oktober 2017) van de CASHBACK-actie. Wegens het enorme succes hebben we besloten om de actie te verlengen. Een geschikte gelegenheid om jouw bedrijf in jouw regio weer op de kaart te zetten.

Op deze pagina zijn voor jouw bedrijf verschillende teksten en afbeeldingen opgenomen, welke je direct kan inzetten. Indien wij het beheer hebben over jouw kanalen (website, sociale media, e-mailmarketing etc.) dan zullen wij dit voor je plaatsen, zodat jij je kan focussen op jouw werk: het najaarsonderhoud. Indien wij de updates uitvoeren ontvangt u hierover persoonlijk bericht. 

DOWNLOAD HIER HET HELE MEDIA PAKKET


Website

 

 

Website tekst
Website banner
Website Slider image

Facebook

 

 

Facebook tekst
Facebook CASHBACK-actie banner 1
Facebook CASHBACK-actie banner 2
Facebook CASHBACK-actie banner kalender

LinkedIN

 

 

LinkedIN Tekst

Twitter

 

 

Twitter Tekst

Google mijn bedrijf

 

 

Google Mijn Bedrijf Tekst

DOWNLOAD HIER HET HELE MEDIA PAKKET

De komende maanden zal ik me vooral bezig gaan houden met de promotie van jouw bedrijf richting de consument. Heb je daar vragen of ideeën over? Ik hoor het graag.