[showmodule id="15507007"]
Referenties

 

Hoveniersbedrijf Rens de Rooij - Hillegom

Hoe zijn we eigenlijk bij TuinKeur terecht gekomen? Wij hebben een beetje rondgekeken en stuitten op een uitnodiging van TuinKeur voor het symposium in Apeldoorn. Deze
dag was voor ons een bevestiging dat wij op de goede weg zitten, maar dat wij wel gefocust moeten blijven.

TuinKeur is bij ons langs gekomen om zichzelf voor te stellen en te wisselen van gedachten. Wij kregen een hoop bruikbare tips en werden weer op scherp gezet. De speerpunten van TuinKeur: professionaliteit, betrokkenheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit sluiten goed aan bij onze bedrijfsvoering. Wij liggen op dezelfde lijn en dat heeft ons doen
besluiten om ons aan te melden bij TuinKeur.

Rens de RooijHoveniersbedrijf Rens de RooijHillegom
Wiegel Tuinen - Oegstgeest

Als ondernemer loop je altijd wel een keer tegen bepaalde zaken aan en er zijn altijd punten die verbeterd kunnen worden. Het is fijn dat je dan een klankbord hebt en iemand die je bij bepaalde dingen kan adviseren. Daarnaast wil ik nog een stukje extra zekerheid bieden naar de klant en ik denk dat TuinKeur daar zeker bij helpt.

Sjoerd WiegelEigenaarWiegel TuinenOegstgeest
helsen_tuinen

Mijn overtuiging om me bij TuinKeur aan te sluiten is mede dankzij het enthousiasme van jullie overgebracht. Wat ik bij TuinKeur hoop te vinden is dat ik mijn bedrijf kan verbeteren op het gebied van acquisitie, calculatie etc. De verkoop van tuinen te verbeteren door een beter offertesysteem, site en commerciële benadering van de klanten in de vorm van een goed foldersysteem. Ook ben ik benieuwd naar de workshops die gegeven worden en of deze bij kunnen dragen aan een groei van mijn bedrijf.

Gerald HelsenEigenaarHoveniersbedrijf HelsenHuissen
Fertillis Groenprojecten Marum

De redenen voor mij om te kiezen voor TuinKeur:
– Ten eerste; door jullie positieve spam (maar nooit opdringerig) in de vorm van uitnodigingen voor de GardenExperience, workshops en mailingen zoals Hovenierszaken bleven jullie continu op mijn netvlies.

– Ten tweede; het vooruitzicht er een actieve sparringpartner bij te hebben gekregen die je met raad en daad bij staat waardoor de organisatie en het ondernemen naar een hoger plan wordt getild.
Hopende op een prettige en inspirerende samenwerking.

Tjitte ZuurEigenaarFertilis GroenprojectenMarum
Sfeertuinen Woerden

Het eerste gesprek heeft me aan het denken gezet. De krachtige vervolg afspraak zorgde voor een nog beter gevoel.  Ik wilde altijd al een keurmerk, maar ‘dacht’ op voorhand dat de eisen te hoog lagen en voor mij nog niet haalbaar waren.

Bastiaan HooglandEigenaarSfeertuinenWoerdem
roelofs_tuinen_en_planten

Sinds begin 2014 is ons bedrijf, Roelofs Tuinen & Planten, aangesloten bij Tuinkeur. Na een persoonlijk gesprek met Jelle Westra bij ons op locatie werden we op allerlei punten gescreend en werden direct verbeterpunten voor onze bedrijfsvoering en personeelsadministratie aangedragen, geheel vrijblijvend. Ook het afgelopen jaar is het team van Tuinkeur erg actief geweest in het contact met ons. In overleg met het team hebben we diverse zaken geregeld met verbetering van onze bedrijfsvoering en naamsbekendheid. Zo zijn er bedrijfsfolders, burenkaarten, schuttingbordjes en eindejaarskaartjes ontworpen en gemaakt door Tuinkeur. Wij het idee en zij de uitvoering, met veel positieve reacties van onze opdrachtgevers! Ook zijn we in overleg onze offertes aan gaan passen met meer beeld materiaal voor meer beleving en geen vaktermen, maar gewoon in Jip en Janneke taal in een duidelijke en uitgebreide werkomschrijving zodat opdrachtgevers ook echt weten wat er gebeuren gaat in hun tuin. En zijn we  De offerte persoonlijk af gaan geven en toelichten.Hierdoor hebben we het afgelopen jaar opdrachten gegund  gekregen waarbij de prijs ondergeschikt raakte en goedkopere aanbieders door de opdrachtgevers links werden laten liggen. De aansluiting bij Tuinkeur heeft ons als onderneming echt verder gebracht!

Wouter RoelofsEigenaarRoelofs Tuinen & Planten V.O.F.Appeltern
Stevaro voor Tuinen en meer - Hilversum

Mijn doorslag was het nieuwe concept , frisse uitstraling en goede communicatie.

En er waren gelijk punten in het gesprek die voor mij duidelijkheid  gaven zoals meehelpen in je onderneming om naar een beter niveau te groeien. Offertes verbeteren, collectief reclame maken etc..

Stephan van RoemburgEigenaarStevaro – voor tuinen en meeerHilversum