[showmodule id="15507007"]
Referenties

Waarom wij voor TuinKeur kiezen?

Ik heb besloten om contact met jullie op te nemen na een aantal goede reacties van collega hoveniers. Zij waren positief over jullie manier van werken en alle informatie die bij jullie bekend is.

De belangrijkste reden voor mij om me bij jullie aan te sluiten is de ondersteuning voor mijn bedrijf.  Ik was opzoek was naar een organisatie die met mij mee kan en wil denken. Samen werken aan de kwaliteit van mijn organisatie onder meer op het gebied van marketing en de presentatie naar de klanten toe. Daarnaast is het altijd goed als er een partij is die achter de schermen meekijkt. Kritisch op mijn functioneren en of alles goed geregeld is. Hierbij denk ik aan verzekeringen, omzetcijfers, wetten en regelgeving enz. enz. enz. 

Tot nu toe heb ik alles als erg positief ervaren ik ga voor een fijne samenwerking de komende tijd!

Met vriendelijke groet,

Wilco Hubers

Wilco Hubers Tuinaanleg & Onderhoud

Sportlaan 5
6631BD Horssen

T: 06-43204093
E: info@wilcohubers.nl
W: www.wilcohubers.nl

Daarom!